1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Şifre Olmadan iCloud Aktivasyon Kilidi Nasıl Kaldırılır?

Şifre Olmadan iCloud Aktivasyon Kilidi Nasıl Kaldırılır?
Şifre Olmadan iCloud Aktivasyon Kilidi Nasıl Kaldırılır?
0

Şifre Olmadan iCloud Aktivasyon Kilidi Nasıl Kaldırılır?

Apple cihazları güvenlik özellikleriyle bilinir ve aynı şekilde iPhone’umu Bul özelliğinde bulunan iCloud Aktivasyon Kilidi özelliği de vardır. iDevice cihazınızda iPhone’umu Bul etkinleştirildiğinde, cihazınızı yeniden etkinleştirme, verileri silme, özelliği kapatma ve daha fazlası gibi çeşitli işlemler için Apple Kimliğiniz ve parolanız gerekir. iCloud Aktivasyon Kilidi özelliği, cihazınızdaki verileri korumak için tasarlanmış olsa da, bu kilidi atlamanız gereken birçok durum vardır.

Örneğin, Apple Kimliğinizi ve şifrenizi unuttuysanız veya kilitli kullanılmış bir cihaz satın aldıysanız, iDevice bir tuğladan daha iyi değildir ve burada cihazın kilidini şifre olmadan açma ihtiyacı ortaya çıkar.

Siz de bu durumdaysanız, iCloud aktivasyonunu parola olmadan kaldırmanın en iyi yollarını öğrenmenize yardımcı olacağız. Okumaya devam edin.

iCloud Aktivasyon Kilidini Parola Olmadan Kaldırmanın En İyi 3 Yolu

1. iMyFone iBypasser Aktivasyon Kaldırıcı – Parola Gerekmez

iMyFone Aracı, Apple Kimliği veya parolası olmadan iDevices üzerindeki etkinleştirme kilidini atlamak için harika bir araçtır. Bu Windows ve Mac tabanlı yazılım, parola girmeden kilidi hızlı ve kolay bir şekilde atlamanıza ve kaldırmanıza olanak tanır. Yazılım, farklı taşıyıcılarla çalışan tüm iPhone ve iPad cihazlarıyla kullanılabilir ve uyumludur.

İşlemi tamamlamak için iDevice cihazınızı bağlayabileceğiniz ve yazılımı indirebileceğiniz bir bilgisayara ihtiyacınız var. Unutulan parola, kullanılmış telefon, ele geçirilmiş Apple Kimliği ve diğerleri gibi tüm aktivasyon kilidi durumları yazılım tarafından kolayca çözülebilir.

Etkinleştirme kilidi araç tarafından kaldırıldıktan sonra, iDevice cihazınız önceki Apple Kimliği kullanılarak hacklenemez, izlenemez veya engellenemez.

iMyFone iBypasser Kullanarak iCloud Aktivasyon Anahtarını Parola Olmadan Kaldırma Adımları

Adım 1. iMyFone iBypasser’ü çalıştırın

Yazılımı indirin, sisteminizi kurun ve çalıştırın ve ana arayüzde Başlat’a tıklayın. iMyFone iBypasser’ı Çalıştırın.

Adım 2. iOS Aygıtını Bağlayın

iOS aygıtınızı bir USB kablosuyla sisteme bağlayın. Cihaz bağlandıktan sonra yazılım, cihazınızı jailbreak yapmanızı isteyecek ve kullandığınız sisteme bağlı olarak bir jailbreak paketi indirilecektir. iOS cihazını bağlayın.

Adım 3. Bypass Aktivasyon Kilit Ekranı

Başarılı bir jailbreak işleminden sonra, model, IMEI, iOS ve daha fazlası gibi cihaz bilgileri ekranda görüntülenecektir. Bypass’ı Başlat düğmesine tıklayın ve aktivasyon kilit ekranı bypass’ı başlayacaktır. Etkinleştirmeyi atlama kilit ekranı Bir süre sonra, önceki Apple Kimliği atlanacak ve artık özel ayarlarda yeni bir kimlik ayarlayabilirsiniz. Yeni bir parola belirleyin.

 

2. Önceki sahibinden yardım isteyin

iCloud etkinleştirme kilidi olan kullanılmış bir aygıt satın aldıysanız, en kolay ve en bariz çözüm, önceki sahibiyle iletişime geçip Apple’ınızı kullanarak kilidi ve parolayı kaldırmasını istemektir. İD. Aynı durumda kalırsanız, cihazınızı sahibine götürüp Apple hesap bilgilerini vermelerini isteyebilir, telefonla ulaşabiliyorsanız Apple kimliği ve şifresini paylaşmalarını isteyebilirsiniz. Kullanılmış aktivasyon kilidini kaldırın.

Önceki Kullanım Kılavuzunu Kullanarak Etkinleştirme Anahtarını Kaldırma Adımları:

  • Adım 1. iCloud resmi web sitesine gidin ve Apple Kimliğiniz ve parolanızla giriş yapın.
  • 2. Adım. “Bul” düğmesine dokunun ve ardından Tüm cihazlar açılır menüsünden çıkarılabilir cihazı seçin.
  • Adım 3. Onaylamak için iPhone/iPad’i Kaldır’a dokunun ve son olarak Hesaptan Kaldır’a tıklayın.
  • 4. Adım. Aygıt, iCloud hesabından kaldırıldıktan sonra normal şekilde ayarlayabilirsiniz.

 

3. Yardım için Apple Store’a gidin

Aygıtın sahibi sizseniz ve Apple Kimliğinizi ve parolanızı unuttuysanız, yardım için Apple Store’a başvurabilirsiniz. Mağazanın müşteri hizmetleri, etkinleştirme kilidini kaldırmanıza yardımcı olabilir, ancak cihazın makbuzu veya faturası gibi sahiplik kanıtına ihtiyaçları vardır.

Kullanılmış bir cihaz satın aldıysanız, işlem kimliği, ödeme onayı ve daha fazlası gibi sahiplik devrine dair kanıt sağlamanız gerekir.

Bu Yazıya Tepkiniz Nedir?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    _ok_oldum
    Şok Oldum
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    k_zg_n_m
    Kızgınım
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.